2015-03-11 01:16:04• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Könnyebben érvényesítheti az akaratát

Napi horoszkóp március 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma többször is tudatossá válhat önben, hogy milyen szép az élet. Jó hangulatban telik a nap, humoros és kedves emberekkel találkozhat, és határozottan szerencsésnek érezheti magát. Teljesen véletlenül nagyszerű helyzetekbe kerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold szemben áll a Bika jegyével. Talán ez lesz a hét legszebb napja. A Marshoz kapcsolódó Jupiter gondoskodik arról, hogy találkozzon azzal az emberrel, aki értékes tippet, fontos tanácsot tud adni. Ez a találkozás rendkívül hasznos lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Jupiter jó fényszöget vet az ön harmadik sorsterületére: ma boldog és elégedett lehet. Sokan úgy érzik majd, hogy ha az ön közelében vannak, akkor egyszerre jobban érzik magukat. A szerelem ereje az, ami ezt a csodát lehetővé teszi.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Plútó kellemetlen fényszögekben áll. Jobb lenne, ha nem mondana ellent mindenkinek, és nem avatkozna bele mások vitáiba – különösen akkor nem, ha a főnökei között van ellentét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyszerű a kisugárzása, és bármit is mond, azt első szóra elhiszik majd önnek. Rendkívül sikeres ez a nap! Dolgozzon szorgalmasan, hogy a céljához egy nagy lépéssel közelebb kerüljön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön kommunikációs területén áll: ez nagyon jó nap arra, hogy mindent meg tudjon beszélni másokkal. Jó érvei vannak, és hatásosan tudja előadni azokat, így könnyebben érvényesítheti az akaratát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz jó fényszöget vet a Mérlegre, és nagyszerű nappal ajándékozza meg önt. A Kos jegyében álló Vénusz is sokat ígér: ma nagy öröm fogja érni, ami érezhet egy jó hír, egy nyeremény vagy egy szeretetreméltó ember által is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Halak jegyében álló Nap erősíti az ön kisugárzását, és a Neptunusz is segíti – a többi bolygó azonban ön ellen dolgozik. A jó kedve délutánra elmúlik, és meglehet, hogy a munkahelyi stresszt magával viszi, amikor haza megy...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója, a Jupiter, kellemes sugarakat vet a Nyilas jegyére. Már kora reggel érezheti, hogy szerencsés ez a nap. Valami olyasmi fog történni, ami hasznára válik, ami örömmel tölti el a szívét, vagy ami nevetést csal ki önből.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eléggé bosszúsnak ígérkezik ez a nap. Sok mindent el akar intézni, élményekre és a szokottnál is nagyobb teljesítményre vágyik, de az Uránusz fékezni fogja a lendületét. Nehezen viseli majd az önre nehezedő nyomást.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az Oroszlán jegyében álló Jupiter ellátja jókedvvel és motivációval. A Vénusz is sok örömet kínál, ha nem áll ellen neki, akkor boldoggá teszi. Ma lelkifurdalás nélkül vásárolhat magának pár szép holmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Plútó jó fényszöget vet a Halak jegyére. Ki akar, és ki is kell törnie a hétköznapok taposómalmából. Olyasvalamivel kellene foglalkoznia, ami megdobogtatja a szívét.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: